Bevezető

Azolo egy olyan „alak”, aki gólyalábával átlépi a saját árnyékát is, és persze szenvedélyes könyvolvasó. Ő egyensúlyoz a honlap bal felső részében a könyvek tetején. Javaslatára érdemes odafigyelni, mert mindent tud a diákok által kedvelt könyvekről. Kedves kérdései pedig újabb olvasásra hívnak bennünket. A kérdésekre adott jó válaszaid alapján megdicsér. Szívesen számol be eredményeidről szüleidnek, nagyszüleidnek, más általad választott felnőtteknek (könyvtáros, tanár, tanító). A kezdetekkor a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár könyvtárosai biztosan felnőtt segítőid lesznek.2. Azolo házibajnokság a Zrínyiben

Idén második alkalommal került megrendezésre az Azolo Házibajnokság a Zrínyi általános iskolákban. A versenyt a tavalyi évhez hasonlóan 3 fős csapatoknak hirdettük meg.

Különleges könyvbemutató a könyvtárban AZOLO-bővüléssel

Hogyan válhat előnyünkre valami, amit mások mind hiányosságnak látnak? Ha meg akarod tudni, akkor olvasd el ezt a könyvet, a fogyatékkal élőket sokféleképp támogató Napos Oldal Alapítvány mesekönyvét.

Bolyai Hét

A Bolyai Hét keretében 2017. október 17-én a Bolyai János Általános Iskola két elsős, valamint másodikas és harmadikas osztálya járt könyvtárunkban.

A népmese napja

Könyvtárunk idén is megtartotta a népmese napját. A program alkalmából 3 óvodás csoport látogatott el hozzánk.

Azolo Házibajnokság

2017 májusában ért véget az a 2016 novemberében kezdődött közös együttműködés a Zrínyi-Bolyai Általános Iskola és a Halis István Városi Könyvtár között, mely a már meglévő kapcsolatot fűzte még szorosabbá. Ennek eredménye volt az idén első alkalommal megrendezett Azolo Házibajnokság.

Toldi, könyvtárbejárás, gólyaláb. A nagyrécsei iskolások könyvtárunkban

Hétfőn, 2017. május 29-én a Nagyrécsei Általános Iskola hatodik osztálya látogatott el könyvtárunkba.

Élménygazdag találkozó

Élményszerű találkozóban volt része annak a Bolyai-iskolás és zalakomári osztálynak, amelyik találkozott a Biheka meséje című kötet szerzőjével, Bischofné Hesinger Katalinnal. A nyeremények is gazdára leltek, hiszen 45-en válaszoltak a kötethez kapcsolódó kérdésekre a www.azolo.hu felületen, és megírták vendégkönyvi bejegyzéseiket is W. Kovács Ágnes kiállításának megtekintése után. A nyeremények is gazdára leltek.

Író-olvasó találkozó a Biheka meséje szerzőjével 2015. december 2-án

Olvass és nyerj! 2015. december 2. (szerda) 9-11 óráig kerül sor arra az Azolo író-olvasó találkozóra, melynek vendége lesz a Biheka meséje című mesekönyv szerzője, Bischofné Hesinger Katalin. A találkozóra mindenkit szeretettel várunk. Aki elolvasta a könyvet (ide kattintva is megteheti), az részt vehet a bögrék sorsolásán is, erről az alábbi, Nyerj bögrét Bihekával! című hírünk szól.

Nyerj bögrét Bihekával!

A kiállításon felajánlott bögréket azok között sorsoljuk ki, akik Azolo feladatait megoldják.


Megosztás: