Mi az AZOLO? – Felnőtteknek

Kedves Felnőtt Olvasó!

Olvasson gyerekeknek szóló könyveket! Csak így lehet közös olvasmányélményünk gyermekünkkel, unokánkkal, tanítványunkkal, könyvtári olvasónkkal.

Olvasás az olvasás öröméért, ezt szeretnénk segíteni a www.azolo.hu-val. A kérdések az olvasmány friss élményét képesek felidézni. A kérdezőben az olvasó olyan társra talál, aki éppen most olvasta ugyanazt a könyvet. Ő az érdekesnek talált részletekre kérdezve visz végig újra a történeten. Kérdéseire a válasz megtalálható a mű szövegében. Játékossága a rossz válaszok kigondolásában mutatkozik meg. A sikeres válaszadás örömét azonban megtévesztő kérdéseivel sem képes elvenni senkitől, aki elolvasta a könyvet.

A könyvajánlatok száma egyre gyarapodik az általános iskolás korú olvasók között népszerű könyvekkel.

Azolo pontlevonással bünteti a blöffölőt, lehetővé teszi azonban a kérdés átugrását, és mindig megmutatja a helyes választ.

Összegzi és rögzíti művenként is az eredményeket. Ezzel versengésre is módot ad (pl. csoportok, osztályok és azok tagjai között).

A felnőttek csapatvezetők is lehetnek, kérjen tőlünk jogosultságot arra, hogy csapatot vezethessen. A jogosultság kéréséhez írjon levelet az info@nagykar.hu címre. A csapatvezető számára jól áttekinthető kép alakul ki csapata minden tagjának olvasói karrierjéről. A program belső levelező rendszer segítségével folyamatos párbeszédet is lehetővé tesz a csapat tagjai között.

Közös játékra, versengésre, olvasmányélmények közös megszerzésére hívjuk Önt is gyermekével, tanítványával, könyvtári olvasójával.

A kérdések szerkesztésében is részt vehet, erről bővebben itt olvashat.


Megosztás: