Könyvtár: Kulcsszó: Szerző: Cím: Sorozat: Kiadó: Kinek / osztály:

Vissza a többi könyvhöz


Szerző: Gier, Kerstin
Cím: Fellegszálló
Sorozat: Vörös pöttyös
ISBN: 978 963 457 516 0
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve: 2019
Kinek ajánlott: 6-8. osztály
(0 szavazat)

Kérdőív adatai:
Kérdések száma: 20
Időlimit: 20 perc
Kérdőív kitöltése névtelenül

Ha regisztrálsz és belépsz, az eredményeid összegződnek, és később is láthatod őket.
Magasan ​fent a svájci hegyekben áll büszkén a Fellegszálló, egy patinás nagyszálló, melynek fénykora már rég letűnt. De mikor az év vége közeledtével a világ minden tájáról megérkeznek a vendégek a híres szilveszteri bálra, az épület úszik a gyönyörű csillárok fényében, a tágas folyosók pedig izgatott zsongással telnek meg.
 
A tizenhét éves Fanny Bennel, a szállodatulajdonos fiával és a személyzet többi tagjával együtt azonban ki sem lát a munkából, hogy előkészíthesse a vendégek fényűző kikapcsolódását, de nem kerüli el a figyelmét, hogy sokan valójában nem azok, mint aminek mutatják magukat. Milyen titkos tervek kovácsolódnak a hímzett bársonyfüggönyök mögött? Az orosz oligarcha felesége tényleg birtokában van a legendás Nadjeschda-gyémántnak? És miért a homlokzaton mászik fel inkább a jóképű Tristan Brown a 201-es szobából ahelyett, hogy a lépcsőt használná?
 
Mialatt Fanny megpróbálja Ben segítségével kibogozni a szálakat, még nem sejti, hogy hamarosan egy életveszélyes kaland kellős közepében találja magát, és nem csak az állása forog kockán, hanem a szíve is.
 
Szörényiné Kis-Gergely Lilla

A könyv a könyvtár katalógusában:
Halis István Városi Könyvtár - Nagykanizsa


Bekerülés éve: 2020